Samen veilig fietsen

World Of Emobility

Vanaf donderdag 18 november tot zaterdag 20 november was 4Wieler te zien bij World Of Emobility in Hoofddorp. Op deze beurs kunt u met experts praten over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van eMobiliteit. Onze 4Wielers zijn ook beschikbaar als e-bike en dus perfect voor deze beurs! Robert van Hees stond zelf 3 dagen lang iedereen te woord, met vragen over of interesse in onze 4Wielers.

Heeft u ons gemist? Geen probleem! U kunt altijd langskomen bij ons in het Innovatie en Expertise centrum in Leiden aan de Langegracht 63. Indien langskomen niet mogelijk is kunnen wij ook een afspraak op locatie maken. Hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht, deze kosten krijgt u bij de aanschaf van een 4Wieler weer als korting op de aanschafprijs terug.

Neem contact op om een afspraak te maken door te bellen naar 088 444 0000 of een mailtje te sturen naar info@4wieler.nl. U kunt ook altijd het contactformulier op de website invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Meer berichten

Waarom een  Parkinson’s maand?

Waarom een Parkinson’s maand?

  Bewegen of Fietsen met Parkinson's? ONMOGELIJK. Dat is een zin die we helaas maar al te vaak horen... Parkinson is een ingrijpende neurologische aandoening die het centrale zenuwstelsel aantast. Deze ziekte, voortkomend uit een afname van dopamineproductie,...

Nieuwsgierig geworden?
Boek een gratis proefrit!