Samen veilig fietsen

De ideale Combinatie van Fietsen en Wandelen in 1 fiets

Het is lente, de vogeltjes fluiten, de zon straalt op je gezicht en jij gaat lekker boodschappen halen. Echter, er is één probleem: je bent niet meer zo mobiel als vroeger. Veel ouderen doen niet meer de gebruikelijke dingen die ze voorheen wel deden simpelweg omdat ze minder mobiel zijn. En dat terwijl die beweging die je uitvoert juist cruciaal is om gezond te blijven.

Daarom hebben we de 4Wielfiets ontwikkeld, zoals de naam al zegt, is het een fiets met 4 wielen. Zo kun je lekker naar de supermarkt fietsen zonder bang te hoeven zijn om te vallen. Eenmaal daar aangekomen, kun je met slechts één beweging de 4Wielfiets inklappen en gebruiken als rollator. Deze is geschikt om door de supermarkt te navigeren. Plaats de producten lekker in het mandje dat op de 4Wielfiets zit en reken af. Daarna kun je met alle boodschappen weer lekker terug naar huis. Met dezelfde eenvoudige beweging klap je de fiets gewoon weer uit, stap lekker op de lage en comfortabele zitting, en je kunt weer terug naar huis.

Welke voordelen biedt het inklappen van de fiets nog meer?

Het inklappen van de fiets is dus een handig hulpmiddel omdat je het als een soort rollator kunt gebruiken. Maar het is ook handig als u wel eens met de trein reist of eventueel met de trein naar een leuk fietsgebied gaat. Doordat je hem eenvoudig kunt inklappen, bespaart het ruimte en kun je zo eenvoudig samen met de 4Wielfiets op stap gaan.

Daarbij wonen veel ouderen in een seniorenwoning met beperkte ruimte. Het is daarom prettig als je de fiets wilt opslaan, dat je hem op zijn minst kunt inklappen om zo wat ruimte te besparen in een berging of de woning zelf.

Er zijn talloze situaties te bedenken waarbij dit heel handig is, en het zal voor iedereen die slecht ter been is een uitkomst zijn. Laat je niet langer beperken door je mobiliteit en neem contact met ons op! Wij kijken graag samen met jou naar de beste oplossingen voor jouw mobiliteitsproblemen.

Meer berichten

Prachtige fietstocht door Leiden

Prachtige fietstocht door Leiden

Ontdek de verborgen parels en historische schatten van Leiden en omgeving met deze unieke fietstocht die start vanaf het kloppende hart van de stad, Leiden Centraal Station. Een leuke fietstocht waarbij je niet alleen de levendige stad verkent, maar ook de serene...

De ultieme lente picknick

De ultieme lente picknick

Het is weer warm weer, je ruikt de geur van vers bereide lekkernijen, je hoort het geluid van lachende stemmen en je ziet een mooie blauwe lucht, terwijl je geniet van de natuur in de lente. Wat zou hier nog bij ontbreken? Natuurlijk een heerlijke picknick! Wij helpen...

Nieuwsgierig geworden?
Boek een gratis proefrit!