Samen veilig fietsen

Vakmanschap in de 4WielFiets Werkplaats.

 

Bij 4WielFiets verlaten onze vierwielers niet alleen onze werkplaats als opvallende verschijningen op de weg, elke fiets vertegenwoordigt een meesterwerk van vakmanschap en techniek. Als een kleinschalig bedrijf in Nederland zijn we er trots op dat al onze voertuigen hier ter plaatse worden geassembleerd en gemonteerd.

Onze toewijding aan vakmanschap betekent niet alleen dat we streven naar perfectie in elk detail. Bij 4WielFiets zorgen we ook dat er efficiënte en zorgvuldige productiemethoden worden gehanteerd. We nemen een diepgaand kijkje in onze werkplaats en werpen een blik op het proces achter de schermen.

Toewijding aan Vakmanschap

Er heeft laats een verandering in onze werkplaats plaatsgevonden. Zo is het nu zorgvuldig ontworpen met een oog op efficiëntie en productiviteit. Het begint allemaal in het assemblagegedeelte, waar onze monteurs met toewijding werken aan het samenstellen van de verschillende onderdelen. Door middel van een nieuw nummertjes-systeem (ontworpen door onze eigenaar Robert) weten de monteurs exact welk onderdeel bij welke assemblage hoort. En worden de onderdelen die van te voren in elkaar gezet kunnen worden op een efficiënte manier geassembleerd en klaar gelegd.

Vervolgens worden deze onderdelen naar een andere plek in de werkruimte overgebracht, waar een slimme indeling zorgt voor een vlotte voortgang van het monteer-proces.  Waarbij de monteur binnen een paar stappen bij elk gereedschap en of onderdeel kan.

Door dit systeem kan elke fiets daar met de hand worden gemonteerd, waarbij onze monteurs tussen de 4 en 6 uur per fiets besteden om ervoor te zorgen dat elk detail met uiterste precisie wordt behandeld. Na deze montagefase ondergaan de fietsen een uitgebreide kwaliteitscontrole, waarbij elke fiets wordt onderworpen aan een aantal protocollen en procedures om te garanderen dat deze voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen.

 

Onze monteurs moeten zo snel en efficiënt mogelijk een fiets in elkaar kunnen zetten, zo scheelt dat tijd en maken we hun leven een stuk makkelijker. – Robert van Hees – Eigenaar 4WielFiets

 

Vakmanschap op de weg

Het resultaat is niet alleen een indrukwekkende verschijning op de weg, maar ook een garantie voor een veilige, betrouwbare en plezierige rijervaring voor onze klanten. Door ons voortdurende streven naar verbetering in elk aspect van het productieproces. Kunnen wij met trots voertuigen leveren die niet alleen de verwachtingen overtreffen en mensen hen fietsplezier weer terug brengt, maar stralen onze fietsen ook een symbool uit van 4WielFiets vakmanschap, innovatie en plezier.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf de charme van een 4WielFiets. Maak hier een afspraak voor een proefrit.

 

Kijk voor foto’s van de werkplaats op onze Instagram! Klik hier

Meer berichten

De ideale Combinatie van Fietsen en Wandelen in 1 fiets

De ideale Combinatie van Fietsen en Wandelen in 1 fiets

Het is lente, de vogeltjes fluiten, de zon straalt op je gezicht en jij gaat lekker boodschappen halen. Echter, er is één probleem: je bent niet meer zo mobiel als vroeger. Veel ouderen doen niet meer de gebruikelijke dingen die ze voorheen wel deden simpelweg omdat...

Prachtige fietstocht door Leiden

Prachtige fietstocht door Leiden

Ontdek de verborgen parels en historische schatten van Leiden en omgeving met deze unieke fietstocht die start vanaf het kloppende hart van de stad, Leiden Centraal Station. Een leuke fietstocht waarbij je niet alleen de levendige stad verkent, maar ook de serene...

Nieuwsgierig geworden?
Boek een gratis proefrit!