Hoe werkt een proefrit op een vierwieler?

Het fietsen op een 4Wieler gaat zeer gemakkelijk, maar om zeker te zijn dat dit de juiste fiets voor u is kunt u gratis een proefrit op een vierwieler maken in het Innovatie en Expertise centrum in Leiden. Is afreizen naar Leiden voor u een optie? Dan is het ook mogelijk de proefrit bij u thuis te doen. Het kan zijn dat hier kosten aan zijn verbonden. Deze kosten krijgt u in de vorm van een korting terug wanneer u een 4Wieler aanschaft.

Over de vierwieler

Een vierwieler is een stabiele veilige fiets waarmee u niet kunt vallen. Door de stabiliteit die de vier wielen bieden kunt u zonder moeite rechtop zitten. Dit heeft weer een voordeel voor de ergonomie van het fietsen. U zit op een zadel, trapt naar beneden en heeft het stuur recht voor u. Hierdoor gebruikt u spieren in uw rug, buik en lendenen. Op deze pagina leest u meer over de vierwieler en de voordelen ervan. Op onze modellenpagina staat een overzicht van de verschillende soorten vierwielers.

Wat kunt u verwachten tijdens een proefrit?

Tijdens de proefrit vertelt een expert u onder het genot van een kopje koffie meer over de voordelen van de vierwieler, hoe u de fiets het beste kunt besturen en waar u op moet letten tijdens het fietsen. Als de instructie is gegeven en u en de expert beide zijn overtuigt dat u veilig de weg op kunt mag u onder begeleiding buiten op het terrein de fiets uitproberen. Tijdens het fietsen heeft u opnieuw de mogelijkheid om vragen te stellen. Een proefrit duurt ongeveer een uur, wij nemen uitgebreid de tijd om u de 4Wieler echt te laten ervaren.

Na de proefrit

Als u na de proefrit interesse heeft om de vierwieler aan te schaffen kunt u samen met de expert alle eisen op een rijtje zetten. U krijgt dan een op maat gemaakte offerte mee. Na enige tijd zal een medewerker van 4Wieler contact met u opnemen om te kijken of u nog vragen of twijfels heeft. U kunt de vierwieler online, telefonisch, via e-mail en op locatie bestellen.

Heeft u nog vragen of heeft u interesse in een vierwieler en wilt u een proefrit aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@4wieler.nl of te bellen naar 088 444 0000.

Meer berichten

Een driewieler of vierwieler?

Een driewieler of vierwieler?

Bent u op zoek naar een stabiele fiets en twijfelt u tussen een driewieler of een vierwieler? Lees hier over de verschillen zodat u de beste keuze kunt maken!

De accu van een 4Wieler

De accu van een 4Wieler

Heeft u een elektrische 4Wieler of bent u van plan een elektrische 4Wieler aan te schaffen? Dan heeft de accu van deze fiets een grote invloed op de afstand die u op een lading ondersteund af kunt leggen. Grotere accu's komen een stuk verder dan de kleinere,...

Nieuwsgierig geworden?
Boek een gratis proefrit!