Samen veilig fietsen

Hoe werkt een proefrit op een vierwieler?

Het fietsen op een 4Wieler gaat zeer gemakkelijk, maar om zeker te zijn dat dit de juiste fiets voor u is kunt u gratis een proefrit op een vierwieler maken in het Innovatie en Expertise centrum in Leiden. Is afreizen naar Leiden voor u een optie? Dan is het ook mogelijk de proefrit bij u thuis te doen. Het kan zijn dat hier kosten aan zijn verbonden. Deze kosten krijgt u in de vorm van een korting terug wanneer u een 4Wieler aanschaft.

Over de vierwieler

Een vierwieler is een stabiele veilige fiets waarmee u niet kunt vallen. Door de stabiliteit die de vier wielen bieden kunt u zonder moeite rechtop zitten. Dit heeft weer een voordeel voor de ergonomie van het fietsen. U zit op een zadel, trapt naar beneden en heeft het stuur recht voor u. Hierdoor gebruikt u spieren in uw rug, buik en lendenen. Op deze pagina leest u meer over de vierwieler en de voordelen ervan. Op onze modellenpagina staat een overzicht van de verschillende soorten vierwielers.

Wat kunt u verwachten tijdens een proefrit?

Tijdens de proefrit vertelt een expert u onder het genot van een kopje koffie meer over de voordelen van de vierwieler, hoe u de fiets het beste kunt besturen en waar u op moet letten tijdens het fietsen. Als de instructie is gegeven en u en de expert beide zijn overtuigt dat u veilig de weg op kunt mag u onder begeleiding buiten op het terrein de fiets uitproberen. Tijdens het fietsen heeft u opnieuw de mogelijkheid om vragen te stellen. Een proefrit duurt ongeveer een uur, wij nemen uitgebreid de tijd om u de 4Wieler echt te laten ervaren.

Na de proefrit

Als u na de proefrit interesse heeft om de vierwieler aan te schaffen kunt u samen met de expert alle eisen op een rijtje zetten. U krijgt dan een op maat gemaakte offerte mee. Na enige tijd zal een medewerker van 4Wieler contact met u opnemen om te kijken of u nog vragen of twijfels heeft. U kunt de vierwieler online, telefonisch, via e-mail en op locatie bestellen.

Heeft u nog vragen of heeft u interesse in een vierwieler en wilt u een proefrit aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@4wieler.nl of te bellen naar 088 444 0000.

Meer berichten

De ideale Combinatie van Fietsen en Wandelen in 1 fiets

De ideale Combinatie van Fietsen en Wandelen in 1 fiets

Het is lente, de vogeltjes fluiten, de zon straalt op je gezicht en jij gaat lekker boodschappen halen. Echter, er is één probleem: je bent niet meer zo mobiel als vroeger. Veel ouderen doen niet meer de gebruikelijke dingen die ze voorheen wel deden simpelweg omdat...

Prachtige fietstocht door Leiden

Prachtige fietstocht door Leiden

Ontdek de verborgen parels en historische schatten van Leiden en omgeving met deze unieke fietstocht die start vanaf het kloppende hart van de stad, Leiden Centraal Station. Een leuke fietstocht waarbij je niet alleen de levendige stad verkent, maar ook de serene...

Nieuwsgierig geworden?
Boek een gratis proefrit!