Samen veilig fietsen

Op zoek naar een leuk Cadeau?

Bent u op zoek naar een leuk Cadeau? Geef dan een cadeaubon van 4Wieler! Met deze cadeaubon kunt u een dagje op stap met een Solo- of Duofiets. Dit kan natuurlijk ook met trapondersteuning en een handige krat of mand voorop. De bon kunt u bij ons bestellen waarna wij u de bon toesturen in een leuke geschenkverpakking. Aflevering op het adres van de ontvanger is ook mogelijk. De ontvanger reserveert zijn of haar dagje uit zelf op een zelf gekozen moment bij ons. De bon is een heel jaar geldig.

Op die feestelijke dag ontvangen we hem of haar met een kopje koffie, geven uitleg over de fiets en krijgt hij of zij een paar leuke fietsroutes mee. Combineer een fietstochtje naar het strand met een bezoekje aan Corpus of één van de vele andere musea en bezienswaardigheden in en rond Leiden. Indien gewenst is het altijd mogelijk om hier extra advies over te geven.

De prijs voor het huren van een 4Wieler

De prijs voor een Quattro Solo bedraagt € 47,50 per dag.
De prijs voor een Quattro Duo bedraagt € 57,50 voor een hele dag.

U kunt dit leuke cadeau telefonisch via 088 444 0000, via het contactformulier op de contactpagina of via de email op info@4wieler.nl bestellen.

Meer berichten

De ideale Combinatie van Fietsen en Wandelen in 1 fiets

De ideale Combinatie van Fietsen en Wandelen in 1 fiets

Het is lente, de vogeltjes fluiten, de zon straalt op je gezicht en jij gaat lekker boodschappen halen. Echter, er is één probleem: je bent niet meer zo mobiel als vroeger. Veel ouderen doen niet meer de gebruikelijke dingen die ze voorheen wel deden simpelweg omdat...

Prachtige fietstocht door Leiden

Prachtige fietstocht door Leiden

Ontdek de verborgen parels en historische schatten van Leiden en omgeving met deze unieke fietstocht die start vanaf het kloppende hart van de stad, Leiden Centraal Station. Een leuke fietstocht waarbij je niet alleen de levendige stad verkent, maar ook de serene...

Nieuwsgierig geworden?
Boek een gratis proefrit!