Samen veilig fietsen

Nieuw parkeerbeleid in Leiden

Vanaf maandag 13 juni heeft de gemeente Leiden een nieuw parkeerbeleid ingevoerd. Het is vanaf deze datum niet meer mogelijk om langs de weg en in de woonwijken te parkeren. De reden hiervoor is dat Leiden groeit, volgens het CBP in de aankomende 30 jaar met wel 20%. Er wonen en werken dus steeds meer mensen in Leiden. Daarnaast wil de gemeente de binnenstad autoluw maken en vergroenen.

overzicht parkeren leiden

Bron: andersparkerenleiden.nl

Kan ik nog parkeren bij 4Wieler?

Het is niet meer mogelijk te parkeren aan de Langegracht, wel is er tegenover ons Innovatie en Expertise centrum een parkeerplaats waar u gedurende 2 uur betaald kunt parkeren. Het is nog geen minuut lopen vanaf deze parkeerplaats naar onze voordeur.

Klik hier voor een routebeschrijving naar de parkeerplaats en hier voor de routebeschrijving naar ons Innovatie en Expertise centrum.

Heeft u vragen of kunt u het toch niet vinden? Aarzel dan niet om contact op te nemen en te bellen naar 088 444 00 00.

Meer berichten

Waarom een  Parkinson’s maand?

Waarom een Parkinson’s maand?

  Bewegen of Fietsen met Parkinson's? ONMOGELIJK. Dat is een zin die we helaas maar al te vaak horen... Parkinson is een ingrijpende neurologische aandoening die het centrale zenuwstelsel aantast. Deze ziekte, voortkomend uit een afname van dopamineproductie,...

Nieuwsgierig geworden?
Boek een gratis proefrit!