Samen veilig fietsen

Gezond ouder worden is WEL mogelijk: Fietsen naar een Betere Toekomst

 

Het omarmen van nieuwe inzichten, ideeën en manieren van denken gaat niet zonder slag of stoot. Dat weet onze eigenaar Robert van Hees ook. Zo hangt er nog steeds een stigma rond om ouder worden. Het kan niet meer, bewegen is moeilijk, angst begint een rol te spelen en dus eindigen mensen op de bank. Gezond ouder worden is WEL mogelijk. We spraken hem deze week over de nieuwe ontwikkelingen bij 4WielFiets en zijn plannen voor de toekomst.

 

Parkinsons maand: 

Afgelopen maand heeft 4WielFiets zich hard ingezet voor mensen die leven met Parkinson. Het doel was om bewustzijn te creëren en steun te bieden, niet alleen door directe hulp, maar ook door samenwerkingen aan te gaan met lokale Parkinson Cafés. Het idee is om een omgeving te creëren die inclusief is en waar mensen met mobiliteitsproblemen, zoals Parkinson, zich gesteund voelen.

Deze samenwerkingen zijn niet alleen bedoeld om fysieke steun te bieden, maar ook om een gevoel van gemeenschap te bevorderen en de last van isolatie te verlichten die vaak samen gaat met deze aandoening.

 

Route NA 66: Gezond ouder worden is WEL mogelijk

 

Een onderwerp waar Robert veel mee bezig is: bewustzijn & worden. Een idee waar hij al langer mee bezig is zal ouderen met mobiliteitsproblemen hiermee moeten helpen. Route NA 66 is een begeleidingsplan waar de focus ligt op gezond ouder worden en dit ook leven.

Het is voor iedereen mogelijk – op je eigen manier | Robert van Hees

De originele Route 66 staat voor veel meer dan alleen een weg: het staat voor een levenshouding.

En zo ook is dat met Route NA 66. Het draait allemaal om het omarmen van het plan om voor jezelf te zorgen en het handhaven van discipline om een gezonde en gelukkige levensstijl te leiden, op welke manier dan ook. En hier zullen we ons namens 4WielFiets voor blijven inzetten. Ongeacht je leeftijd of mobiliteitsniveau. We willen iedereen het gevoel van vrijheid kunnen geven, voor sommige zal dit met o.a de 4WielFiets zijn, iedereen loopt zijn eigen weg.

“Dus laten we samen op Route NA 66 stappen, niet alleen als een weg, maar als een levensstijl. Laten we zorgen voor onszelf en elkaar, met discipline en vastberadenheid, terwijl we genieten van de rit naar een gezonde toekomst.”

 

Benieuwd hoe de 4WielFiets jou kan helpen om actief en gezond ouder te worden? Ervaar het zelf tijdens een gratis proefrit! Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek de vrijheid en het plezier van onze innovatieve mobiliteitsoplossingen. Samen kunnen we jouw reis naar een gezondere toekomst beginnen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij 4WielFiets!

Meer berichten

prachtige fietstocht door Leiden

prachtige fietstocht door Leiden

Ontdek de verborgen parels en historische schatten van Leiden en omgeving met deze unieke fietstocht die start vanaf het kloppende hart van de stad, Leiden Centraal Station. Bereid je voor op een avontuurlijke reis waarbij je niet alleen de levendige stad verkent,...

De ultieme lente picknick

De ultieme lente picknick

Het is weer warm weer, je ruikt de geur van vers bereide lekkernijen, je hoort het geluid van lachende stemmen en je ziet een mooie blauwe lucht, terwijl je geniet van de natuur in de lente. Wat zou hier nog bij ontbreken? Natuurlijk een heerlijke picknick! Wij helpen...

Nieuwsgierig geworden?
Boek een gratis proefrit!