De World of eMobility beurs in Hoofddorp

Ook dit jaar is de 4Wieler weer te zien op de World of eMobility beurs in Hoofddorp onder de categorie e-Bikes waar alle innovaties omtrent elektronisch (ondersteund) fietsen te zien zijn. Eigenaar Robert van Hees staat op 27, 28 en 29 oktober 2022 iedereen persoonlijk te woord. U kunt tevens de vierwielers uitproberen, een offerte opvragen of een afspraak maken voor een proefrit op een ander moment. Het maken van een afspraak kan ook altijd via onze website.

Zien we u op een van deze dagen op de eMobility beurs in Hoofddorp?

De World of eMobility beurs

Door het unieke concept is de eMobility beurs de perfecte ontmoetingsplek voor alle belangrijke spelers in de eMobility branche. Naast het bijwonen van lezingen en het delen van kennis, kunnen bezoekers producten ontdekken en testen op alle gebieden van nieuwe elektrische mobiliteit. World of eMobility heeft een groot aantal fietsmerken die u kunt ontdekken en natuurlijk kunt uitproberen.

Kijk voor meer informatie over de eMobility beurs op hun website: worldofemobility.com.

Meer berichten

Een driewieler of vierwieler?

Een driewieler of vierwieler?

Bent u op zoek naar een stabiele fiets en twijfelt u tussen een driewieler of een vierwieler? Lees hier over de verschillen zodat u de beste keuze kunt maken!

De accu van een 4Wieler

De accu van een 4Wieler

Heeft u een elektrische 4Wieler of bent u van plan een elektrische 4Wieler aan te schaffen? Dan heeft de accu van deze fiets een grote invloed op de afstand die u op een lading ondersteund af kunt leggen. Grotere accu's komen een stuk verder dan de kleinere,...

Nieuwsgierig geworden?
Boek een gratis proefrit!