Samen veilig fietsen

De World of eMobility beurs in Hoofddorp

Ook dit jaar is de 4Wieler weer te zien op de World of eMobility beurs in Hoofddorp onder de categorie e-Bikes waar alle innovaties omtrent elektronisch (ondersteund) fietsen te zien zijn. Eigenaar Robert van Hees staat op 27, 28 en 29 oktober 2022 iedereen persoonlijk te woord. U kunt tevens de vierwielers uitproberen, een offerte opvragen of een afspraak maken voor een proefrit op een ander moment. Het maken van een afspraak kan ook altijd via onze website.

Zien we u op een van deze dagen op de eMobility beurs in Hoofddorp?

De World of eMobility beurs

Door het unieke concept is de eMobility beurs de perfecte ontmoetingsplek voor alle belangrijke spelers in de eMobility branche. Naast het bijwonen van lezingen en het delen van kennis, kunnen bezoekers producten ontdekken en testen op alle gebieden van nieuwe elektrische mobiliteit. World of eMobility heeft een groot aantal fietsmerken die u kunt ontdekken en natuurlijk kunt uitproberen.

Kijk voor meer informatie over de eMobility beurs op hun website: worldofemobility.com.

Meer berichten

Waarom een  Parkinson’s maand?

Waarom een Parkinson’s maand?

  Bewegen of Fietsen met Parkinson's? ONMOGELIJK. Dat is een zin die we helaas maar al te vaak horen... Parkinson is een ingrijpende neurologische aandoening die het centrale zenuwstelsel aantast. Deze ziekte, voortkomend uit een afname van dopamineproductie,...

Nieuwsgierig geworden?
Boek een gratis proefrit!