Contact opnemen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de 4Wielfiets? Neem gerust contact op! U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar 088 444 0000.

Reizen naar Leiden

Let op! Vanaf maandag 13 juni is het niet meer mogelijk om als bezoeker van Leiden te parkeren langs de weg. U kunt nog wel voor de deur parkeren met een invalidekaart. Als u niet in het bezit bent van een invalidekaart kunt u op het parkeerterrein tegenover ons Innovatie en Expertise centrum tegen betaling max 2 uur parkeren. Klik hier voor een routebeschrijving.

Er is ook een parkeergarage bij de Dirk supermarkt op 200 meter afstand en u kunt ervoor kiezen om te parkeren in de grootste ondergrondse parkeergarage van Nederland. Deze bevindt zich op de Lammermarkt bij Molen De Valk (500 meter). Als u met de trein zou komt is het vanaf station Leiden CS een afstand nog geen kilometer naar de Langegracht 63. Een taxi zult u voor die korte afstand niet kunnen krijgen, zo is onze ervaring helaas. We komen u met plezier van het station ophalen als u dat zou willen. Dat moeten we dan natuurlijk wel even goed afspreken.