De Duofiets

Een veilige, stabiele fiets die niet om kan vallen
voor 2 personen
Lees meer

De Quattro Duofiets van 4Wieler is een innovatieve fiets met
stabiliteit en stevigheid als belangrijkste eigenschap. De Duofiets is een stevige fiets voor 2 personen die niet kan omvallen.

Fietsplezier voor 2 personen

De Quattro Dufuofiets is geschikt voor twee personen. U kunt dus samen met uw partner, vriend, vriendin of fietsmaatje eindeloos genieten.

De fiets is ook gemakkelijk alleen te gebruiken. Doordat de Duofiets maarliefst 5 versnellingen heeft kost het trappen weinig moeite.

Gemakkelijk op te bergen

De Quattro Duofiets van 4Wieler is maar 98 cm breed, 197 cm lang en weegt ongeveer 50 kilo. Hij neemt niet meer ruimte in beslag dan 2 traditionele fietsen naast elkaar.

Fietsplezier voor 2 personen

De Quattro Dufuofiets is geschikt voor twee personen. U kunt dus samen met uw partner, vriend, vriendin of fietsmaatje eindeloos genieten.

De fiets is ook gemakkelijk alleen te gebruiken. Doordat de Duofiets maarliefst 5 versnellingen heeft kost het trappen weinig moeite.

Gemakkelijk op te bergen

De Quattro Duofiets van 4Wieler is maar 98 cm breed, 197 cm lang en weegt ongeveer 50 kilo. Hij neemt niet meer ruimte in beslag dan 2 traditionele fietsen naast elkaar.

01

Ontworpen voor utieme stabiliteit zonder angst

Vallen met een
4Wieler is niet mogelijk.

02

Samen fietsen
zoals op een tweewieler

Ergonomische houding zoals op een traditionele tweewieler.

03

Met een 4Wieler meer overzicht in het verkeer

U heeft meer overzicht in het
verkeer doordat u rechtop zit.

Neem contact op voor een gratis proefrit en ervaar het zelf!

Extra opties

Heeft u om wat voor reden dan ook toch behoefte aan meer steun?
Dan zijn de volgende opties mogelijk:

→ Een rugleuning

→ Opklapbare armsteunen

→ Een veiligheidsgordel

→ Balanspedalen met voetbanden

Wat klanten zeggen

"De stabiele 4Wieler is dé oplossing voor mij"

“De duidelijke folder is uitvoerig doorgeplozen. De heer de Bruin kan niet wachten tot de custom made vierweieler geleverd wordt. “Ik ben nog redelijk gezond, maar er is altijd wind en mijn evenwicht wordt minder. Er zijn smalle polderwegen met grote voertuigen dan voorheen. Ik voel me hier niet meer prettig bij. De stabiele 4Wieler is dé oplossing voor mij. Het sturen voelt wat anders aan, maar het gaat haast als vanzelf. ik raad iedereen echt aan om op tijd over te stappen als je bangbent om te vallen. ”

Aad de Bruin – Medemblik

"Ik kan niet meer vallen en daar ben ik heel blij mee"

In Uden is sinds kort mevrouw Rovers (93) weer fietsend te zien. Een wonder, door alles en iedereen vageschreven vanwege haar rug en reuma kun j ehaar als het even kan op een duofiets genietend en gezellig kletsend voorbij zien ‘snellen’. “Daar ben ik echt, schrijf het maar in grote letters op, hé’l blij om. De beweging, de stabiliteit, het gemak én het ultieme gevoel dat de angst weg is om te vallen. Het verbaast me dan ook zeer dat ik nog geen andere vierwielers langs zie komen.

Marietje Rovers – Uden

"Een veilig fietstochtje naar Utrecht kan weer"

Tot voor kort kon mevrouw Willemsen met een dwarslaesie de omgeving niet meer bewegend beleven. “Ik wil de rest van mijn leven fietsen. Het praten gaat vanzelf wel. Ik moet en wil in beweging blijven. Stilzitten is niks voor mij. In een driewieler bleef de angst om te vallen. Het voelde niet helemaal stabiel aan. Daarom ben ik blijven zoeken naar iets stabielers. En toen kwam ik gelukkig in Leiden bij 4Wielers uit. Een veilig en vertrouwd fietstochtje naar Utrecht kan weer. Ik duf het weer en het is geen probleem meer”.

L. W. Willumsen – Driebergen

Specificaties

De Duofiets wordt standaard geleverd met:

  1. Een rekje voorop
  2. Reflectoren
  3. LED lampen voor en achter
  4. Grijs of zwart frame
  5. Antilek banden
  6. Luxe zadel met verende zadelpen zodat u geen last heeft van oneffenheden in de weg

Optioneel:

7.  Extra brede banden voor een stoere look
8.  Aluminium bak of houten kist voorop
9.  Een andere framekleur
10.  Een wandelstokhouder
11.  Een aanhanger waar u meer spullen in kunt meenemen

1

Een rekje voorop

2

Reflectoren 

3

LED lampen voor en achter

4

Grijs of zwart frame

5

Antilek banden

6
Luxe zadel met verende zadelpen zodat u geen last heeft van oneffenheden in de weg
7

Extra brede banden voor een stoere look

8

Aluminium bak of houten kist voorop

9

Een andere framekleur

10

Een wandelstokhouder

11

Een aanhanger waar u meer spullen in kunt meenemen

Rijden is geloven

Een 4Wieler bekijkt en test u bij 4Wieler in het Innovatie en Expertise centrum in Leiden. Daar krijgt u de essentiële informatie over de unieke eigenschappen van de fiets en wat die als voordeel voor u hebben. Uw veiligheid staat voorop, daarom is een proefrit verplicht en zijn 4Wielers niet te koop via dealers. Wanneer reizen naar Leiden voor u geen optie is kunnen we een afspraak bij u thuis maken.

“Het maken van een proefrit is verplicht en gratis in Leiden. Samen bekijken en beslissen we of u veilig met de fiets het verkeer in kan.”

4Wieler in beeld