Onze modellen

De leukste en enige echt veilige fiets waarmee u niet kunt vallen.

Quattro Solofiets

Geschikt voor 1 persoon

De Solo Supportfiets van 4Wieler is een innovatieve fiets met
stabiliteit en stevigheid als belangrijkste eigenschap. De Supportfiets is een stevige fiets voor 1 persoon die niet kan omvallen en ingeklapt dient als rollator.

Quattro Duofiets

Geschikt voor maximaal 2 personen

De Quattro Duofiets van 4Wieler is een innovatieve fiets met
stabiliteit en stevigheid als belangrijkste eigenschap. De Duofiets is een stevige fiets voor 2 personen die niet kan omvallen.

Quattro Meerpersoonsfiets

Geschikt voor 3 t/m 6 personen

De Quattro Meerpersoonsfiets van 4Wieler is een innovatieve fiets met stabiliteit en stevigheid als belangrijkste eigenschap. De Meerpersoonsfiets is een stevige fiets voor 3 tot 6 personen die niet kan omvallen.

Quattro Tourfiets

Geschikt voor 1 persoon

De Quattro Tourfiets van 4Wieler is een innovatieve fiets met
stabiliteit en stevigheid als belangrijkste eigenschap. De Supportfiets is een stevige fiets voor 1 persoon die niet kan omvallen en ideaal is voor langere afstanden en hogere snelheden.

Neem contact op voor een gratis proefrit en ervaar het zelf!

Rijden is geloven

Een 4Wieler bekijkt en test u bij 4Wieler in het Innovatie en Expertise centrum in Leiden. Daar krijgt u de essentiële informatie over de unieke eigenschappen van de fiets en wat die als voordeel voor u hebben. Uw veiligheid staat voorop, daarom is een proefrit verplicht en zijn 4Wielers niet te koop via dealers. Wanneer reizen naar Leiden voor u geen optie is kunnen we een afspraak bij u thuis maken.

“Het maken van een proefrit is verplicht en gratis in Leiden. Samen bekijken en beslissen we of u veilig met de fiets het verkeer in kan.”