zomerse fietsvrijheid met 4wielfiets avontuur!

3 maanden lang deze zomer zorgeloos fietsen op een 4Wielfiets inclusief onderhoud voor € 2.295,-!

Meer dan 180 dagen zorgeloos fietsen op een fiets met trapondersteuning en een minimum aan risico op valpartijen. Voor slechts € 24,95 per dag kunt u weer genieten van vrijheid, “het o zo mooie fietsplezier”, de wind door uw haren voelen en de prachtige natuur om u heen ervaren. U bent 3 maanden lang verzekerd van ouderwets en echt veilig fietsplezier zonder angst om te vallen!

U bent weer vrij en onafhankelijk voelt de wind door uw haren en langs uw gezicht, de zon op uw huid, u hoort de vogels fluiten en stopt om van een mooi uitzicht te genieten en een foto te maken. U hoeft niet eens af te stappen. Wat een vooruitzicht!

Prijs bij 2 maanden: € 1.595,-

Prijs bij 1 maand: € 895,-

Wat houdt het in?

Met de 4WielFiets zomeractie krijgt u:

  • 3 maanden de beschikking over een gebruikte 4Wielfiets Quattro Solo of Quattro Duo (meerprijs € 150,- bij 1 maand, € 225,- bij 2 maanden en € 300,- bij 3 maanden)
  • Gratis Onderhoud
  • 4Wielfiets Opstapdag (Instructie moment)
  • Gratis deelname aan het programma Route na 66 jaar: Ik kan het wel! t.w.v. € 98,-
  • Een korting van € 500,- bij aansluitende aankoop van een nieuwe 4Wielfiets
  • En nog veel meer!!!

Exclusief:

  • Afleverkosten (€ 72,50 per 50 km)
  • Verzekering (van de fiets)
  • Proefrit (gratis in Leiden)

Geniet 3 maanden lang van zorgeloos en echt veilig fietsplezier! Ervaar de vrijheid en onafhankelijkheid, voel de wind door uw haren, de zon op uw huid, hoor de vogels fluiten en maak onderweg foto’s van de prachtige uitzichten – allemaal zonder ook maar af te hoeven stappen.

Weer genieten van echt veilig fiets plezier!

Waarom kiezen voor een 4WielFiets?

"De stabiele 4Wieler is dé oplossing voor mij"

“De duidelijke folder is uitvoerig doorgeplozen. De heer de Bruin kan niet wachten tot de custom made 4Wieler geleverd wordt. "Ik ben nog redelijk gezond, maar er is altijd wind en mijn evenwicht wordt minder. Er zijn smalle polderwegen met grotere voertuigen dan voorheen. Ik voel me hier niet meer prettig bij. De stabiele 4Wieler is dé oplossing voor mij. Het sturen voelt wat anders aan, maar het gaat haast als vanzelf. ik raad iedereen echt aan om op tijd over te stappen als je bang bent om te vallen.”

Aad de Bruin - Medemblik

"Ik kan niet meer vallen en daar ben ik heel blij mee"

In Uden is sinds kort mevrouw Rovers (93) weer fietsend te zien. Een wonder, door alles en iedereen afgeschreven vanwege haar rug en reuma kun je haar als het even kan op een Duofiets genietend en gezellig kletsend voorbij zien 'snellen'. "Daar ben ik echt, schrijf het maar in grote letters op, heel blij om.

De beweging, de stabiliteit, het gemak én het ultieme gevoel dat de angst weg is om te vallen. Het verbaast me dan ook zeer dat ik nog geen andere vierwielers langs zie komen."

Marietje Rovers - Uden

"Een veilig fietstochtje naar Utrecht kan weer"

Tot voor kort kon mevrouw Willemsen met een dwarslaesie de omgeving niet meer bewegend beleven. "Ik wil de rest van mijn leven fietsen. Het praten gaat vanzelf wel. Ik moet en wil in beweging blijven. Stilzitten is niks voor mij. In een driewieler bleef de angst om te vallen. Het voelde niet helemaal stabiel aan. Daarom ben ik blijven zoeken naar iets dat stabieler is. En toen kwam ik gelukkig in Leiden bij 4Wieler uit. Een veilig en vertrouwd fietstochtje naar Utrecht kan weer. Ik duf het weer en het is geen probleem meer."

L. W. Willumsen - Driebergen

"Ik ben inmiddels een ervaren 4-wiel fietsster"

"Ik ben inmiddels een ervaren 4-wiel fietsster. Al bijna 3 jaar rijd ik met veel plezier afstanden van 40 á 50 km. geheel zorgeloos op mijn "witte quad". Een gescheurde pees in mijn linkervoet was de aanleiding om naar gemakkelijker fietsen uit te zien, waarbij het snelle op- en afstappen werd voorkomen doordat ik op mijn 4 wieler gewoon rem, stop én blijf zitten waar dat nodig is. Ik heb een busje met een lift , hierin vervoer ik mijn fiets en kan daarom in heel het land de mooiste steden met fietsroutes bezoeken, terwijl ik toch al 80 lentes tel! Ik ondervind véél belangstelling en krijg heel veel vragen, die ik veelal vriendelijk en met geduld beantwoord. Voor mij was deze aanschaf zo ontzettend belangrijk om mijn liefste bewegingsvorm te kunnen blijven doen en zelfstandigheid te behouden, dat ik anderen dat ook graag gun en alle voordelen en mogelijkheden van mijn 4-wieler graag uitdraag. Al enkelen van mijn kennissen rijden inmiddels ook op deze fiets en ik hoor heel vaak de uitroep: "was ik hier maar eerder aan begonnen", zoveel plezier heeft men in het zonder angst weer kunnen fietsen. Ik blijf graag alle ontwikkelingen en eventuele nieuwe technieken van de 4-wieler met veel belangstelling volgen."

Jenny van Schooten

"We zijn tevreden en blij dat we toen de knoop snel doorgehakt hebben"

"Even en klein bericht over de rode 4Wieler die ik in juli bij jullie gekocht heb. Hij voldoet volkomen aan de verwachting die ik tijdens het bezoek aan de Langegracht bij jullie heb gedaan. De rondleiding en uitleg door de baas was prima. Mijn vrouw heeft intussen al zo'n 150km gefietst en is zeer tevreden. In de beginperiode ging het wat moeizaam met de bediening, maar aldra ging het snel beter.

We zijn tevreden en blij dat we toen de knoop snel doorgehakt hebben en nu met het mooie weer leuke afstanden hebben kunnen fietsen.

Met dank dus en vriendelijke groet, Tonny en Frans Kam."

Tonny en Frans Kam

"Ik hoop er nog heel lang op te fietsen"

"Ik rijd sinds drie jaar op mijn vierwieler! En ben er erg blij mee. Ik durfde na 2 fietsongelukken met veel ellende niet meer op een gewone fiets. Dit is een uitkomst. Ik moest (door Corona) wel even geduld hebben voordat hij geleverd werd, maar sindsdien heb ik er meer dan 4000 km op gereden. Ik woon in Utrecht, als er iets is met de fiets wordt hij meestal zo snel mogelijk opgehaald, en heb ik hem na een aantal dagen weer terug. Ik hoop er nog heel lang op te fietsen."

Saskia

De kleine lettertjes:

De hoogte van de afleverkosten is gerelateerd aan de afstand en bedraagt € 72,50 per 50 km afgerond naar boven. Dus als de afstand van Leiden tot het afleveradres 136 km zou zijn dan bedragen deze kosten dus 3 x € 72,50. Zie de website 4Wielfiets voor de beschrijving van het unieke programma Route na 66 jaar waar we met een eenvoudige maar heel doelgerichte training senioren bewuster gezonder en gelukkiger ouder willen laten worden. De proefrit is verplicht en gratis in Leiden. Indien het niet gemakkelijk of onmogelijk is om naar Leiden te komen dan kan deze thuis worden uitgevoerd. Dan geldt de toeslag gelijk aan die van de afleverkosten tenzij dit gecombineerd kan worden uitgevoerd (en de fiets na de proefrit kan blijven staan). Voor de 4Wielfiets Quattro Duo (*) geldt een toeslag op de prijs van € 2.295,- van € 300,- bij 3 maanden. De fiets moet na gebruik weer in dezelfde staat worden ingeleverd zoals die was aan het begin van de zomer of huurperiode. Het is uitdrukkelijk de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de fiets op een verantwoorde manier te gebruiken en veilig te stallen. Indien er iets niet goed werkt, er iets los zou komen, zou gaan rammelen of zich een serieus mankement voordoet moet er direct actie worden ondernomen.  Door zelf te kijken en het in orde te maken, de partner, een handige buurman of vriend te vragen of naar een fietsenmaker te gaan. Uiteraard geldt dat 4Wielfiets als onderneming uiteindelijk altijd beschikbaar is voor onderhoud en mogelijk herstel van de fiets die ter beschikking wordt gesteld maar er geldt ook dat de gebruiker de fiets moet behandelen als ware het zijn of haar eigendom. Bij schade ontstaan door oneigenlijk gebruik kunnen de kosten voor herstel in rekening worden gebracht bij de gebruiker.